Toegankelijkheid

Het Programma EFRO 2021 -2027 Oost-Nederland (EFRO Oost) wil dat iedereen alle informatie en diensten op haar website gemakkelijk kan lezen en gebruiken.

Webrichtlijnen

Het doel van de web richtlijnen is dat de website toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen, ook al hebben ze beperkingen of voorkeuren. Dat betekent vooral het volgende:

  • de webpagina’s zijn zo geschreven dat zo veel mogelijk mensen begrijpen wat er staat;
  • de website is met elke pc, tablet of smartphone te gebruiken, dus ook voor mensen met aangepaste apparatuur.

Pdf-bestanden

De toegankelijkheidsrichtlijnen stellen hoge eisen aan Pdf-bestanden.  Wij kunnen op dit moment niet garanderen dat alle PDF’s op de website aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoen. Sinds oktober 2017 bieden we nieuwe Pdf's zoveel mogelijk toegankelijk aan. Vanwege hoge kosten passen we in eerste instantie de oude Pdf's niet aan. Wel bieden we de mogelijkheid om Pdf's op verzoek toegankelijk te maken. Neem hiervoor contact met ons op via het vragenformulier of telefoonnummer 026 359 99 99.

Excelbestanden

Ook aan Excelbestanden stellen de toegankelijkheidsrichtlijnen hoge eisen. De Excelbestanden op deze  website zijn niet toegankelijk. We brengen de mogelijkheden in kaart om de Excelbestanden toegankelijk aan te bieden. Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze documenten? Geef het aan ons door via het vragenformulier.

Oude content

Oude versies van pagina’s, documenten en teksten van de website blijven vanuit een archieffunctie beschikbaar. We passen deze niet met terugwerkende kracht aan. Dit betekent dat sommige bezoekers deze informatie niet kunnen gebruiken. Als u informatie uit het archief wilt gebruiken die voor u niet toegankelijk is, kunt u contact met ons opnemen.

Problemen

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? U kunt het aan ons doorgeven. Wilt u de link naar de webpagina vermelden waar u het probleem bent tegengekomen? Dank u wel!

Toegankelijkheidsverklaring

Status toegankelijkheidslabel van Efro-oost. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 Controle rapport digitale toegankelijkheid

Meer informatie

Op de website www.digitoegankelijk.nl vindt u meer informatie over de web richtlijnen.